A FotóSarokról röviden

A FotóSarok – vizuális szolgáltató központ több szekcióból áll össze. 13. kerületi „bázisunkon” ügyfeleink fotós szaküzletet, fotós iskolát, bérelhető műtermeket, és digitális labort is találnak. Szaküzletünket sokan elsősorban Nikon kereskedésként ismerik, de mára már a Nikon fényképezőgépek és Nikon objektívek mellett további nagy márkák termékeit is megtalálják kínálatunkban, úgymint Canon vázak, objektívek, kiegészítők, Tamron objektívek, Manfrotto és Giottos állványok és kiegészítők, Nissin vakuk, Yongnuo, Pixel, Phottix kiegészítők stb. 2012-től a Tamron lencsék teljes sorával szolgálni tudunk vásárlóink számára. Üzletünkben új és használt termékek egyaránt fellelhetők, melyeket webshopunkban is megtalálnak.

Fotóiskolánkból már több mint száz tanuló került ki alap vagy haladó szintű tudással. Jó hangulatú szakmai képzéseink felölelik az alaptanfolyamok, haladó- és mesterkurzusok teljes repertoárját, legyen szó nyaralás előtti gyorstalpalóról, többhónapos, komoly fotótanfolyamról, vagy specifikus workshopról. A képzések során hallgatóinknak felszerelést is tudunk biztosítani, tehát mindegy, hogy épp egy Canon DSLR, vagy egy speciális Nikon obi kell a boldoguláshoz, a felszerelés nem lehet akadálya a tanulásnak.

Központunkban bérelhető műtermeket (egy 24 és egy 72 négyzetméterest, teljes felszereltséggel), illetve képeinek nyomtatását is megrendelheti az idelátogató, amiknek köszönhetően több komoly fotográfus is nálunk éli ki kreativitását nap mint nap.